PER FI HA ARRIBAT EL DIA 21/11/2019

Hola a tots,

Durant aquesta quinzena hem fet moltes coses que us volem explicar però sense dubte la més important és que hem fet la masterclass als avis i ha estat tot un èxit.

Els dies abans de fer-la vam estar practicant moltíssim, vam dedicar moltes hores a practicar el que diríem cadascú de nosaltres i a preparar el material i les activitats.

Això  va ser un treball al qual vam dedicar moltes energies. El dia 13 de novembre a la tarda van venir els avis al pati de l'escola. Els vam rebre amb petons i abraçades i els vam acompanyar a deixar les jaquetes i les bosses als vestuaris, després vam sortir tots plegats al pati per fer una rotllana gegant i començar amb l'escalfament. Posteriorment vam dividir-nos en grups i vam fer les activitats que havíem preparat i al final vam fer la tornada a la calma.

Els avis van estar contentíssim, els va encantar el que els hi vam preparar i vam passar una estona genial plegats. Estàvem molt emocionats. Va ser un dia inoblidable. Aquí us deixem algunes imatges de la sessió i també les fotografies de grup que ens vam fer al final.






















Els avis van estar molt contents i els vam cansar de valent, ara només esperem que es cuidin i facin exercici. 

Una altra activitat ha estat anar al laboratori a fer la nostra primera pràctica científica. Per ajudar-nos a fer-la va venir la mare de la Joina. Cadascú teníem una pota de pollastre des de la mateixa pota fins a la contracuixa i havíem de seguir uns passos concrets. Primer observar i moure les articulacions, després treure la pell i observar/tocar els músculs, un cop fet això havíem d'intentar arribar a l'ós i trobar tendons, articulacions i cartílags. En alguns casos vam poder veure-ho molt bé.

Ens va agradar molt la pràctica, un cop a la classe vam escriure i dibuixar el que havíem fet.












Per finalitzar aquest primer projecte hem començat a fer l'àlbum que acabarem pròximament.

Pel que fa al projecte de les plantes us expliquem que ja hem plantat, per grups, a l'hort de l'escola. Hem plantat enciams, pastanagues, espinacs  i pèsols.

A part de plantar hem tret les males herbes, hem preparat la terra per plantar i hem regat. Ara només ens fa falta esperar i veure com creix tot. Estem molt emocionats, ja tenim ganes de veure què surt.

Us deixem algunes fotografies del procés.











A més a més hem continuat pintant amb aquarel·les les plantes de la classe. Som uns artistes.



Amb aquesta imatge ens acomiadem fins a la pròxima entrada i donem per acabat el projecte de l'aparell locomotor, la setmana que ve comencem el segon projecte però haureu d'esperar per saber de què tracta.

Gregal