JA HO TENIM TOT PREPARAT PELS AVIS 7.11.2019


Hola estimats lectors, ja estem aquí una setmana més per posar-vos al corrent de tot el que treballem a la classe. Aquests darrers dies tenim molta feina perquè s'acosta el dia que vindran els avis a fer la masterclass així que estem treballant de valent per poder tenir-ho tot a punt.

A les classes d'Educació Física estem acabant d'enllestir els exercicis i ens hauríeu de veure que bé que ho estem fent. Us deixem unes fotografies de nosaltres en acció.









A part de preparar la classe pràctica a l'aula seguim avançant en el treball més formal i hem estat fent activitats vàries sobre l'aparell locomotor i les unitats de mesura, ja us vam explicar la setmana passada que l'interès per les mesures de distància van sorgir d'una conversa a l'aula.


A més a més el darrer divendres va venir el pare de la nostra companya Ivet, el Xavi, a parlar-nos sobre els músculs. Ell treballa de fisioterapeuta i ens va estar explicant moltes curiositats i coses que no sabíem. Vam veure l'aparell locomotor en una aplicació on es veien tots els músculs, podies triar una part en concret, fer zoom o, fins i tot, veure les diferents capes de músculs que tenim.


Vam veure músculs diminuts, músculs grans, amb noms curiosos i, fins i tot, alguns que no sabíem ni que existien. Ens va explicar com es subjecten els músculs als ossos i com reaccionen quan els movem. Va ser tot plegat molt interessant. Vam poder fer moltíssimes preguntes.

Aquí us deixem unes imatges d'aquell dia i la fotografia de grup que ens vam fer amb ell.


Ens encanta que vinguin els nostres familiars a ajudar-nos amb els projectes!








Però això no ha estat tot, aquests dies també hem començat a treballar el projecte de les plantes. I és que aquest projecte durarà molts mesos, el començarem ara i arribarà gairebé fins a final de curs. Treballarem les plantes un dia a la setmana i us anirem informant dels aprenentatges i activitats per aquest blog. Ho farem d'aquesta manera perquè necessitem plantar plantes i observar-les i ja sabeu que la naturalesa és lenta. Així que tindrem paciència i observarem.



Primer vam fer una activitat sobre el què sabem sobre les plantes i després ho vam posar en comú. Aquesta conversa va ser molt interessant perquè ens vam adonar de moltes coses com per exemple: que mengem arrels, llavors, fulles, tiges i fruits. Que hi ha gent que només menja vegetals, que els arbres són necessaris per a la nostra vida, etc.

Aquesta setmana plantarem les nostres primeres llavors i plantes, ja us informarem de tot el procés a la pròxima entrada. Tenim moltíssimes ganes.

Per últim ens agradaria ensenyar-vos una activitat que estem fent a poc a poc a la classe. Estem pintant amb aquarel·les una de les plantes que tenim decorant l'aula. Mireu que artistes som.






Moltes gràcies per llegir-nos una setmana més i fins a la pròxima.