ÚLTIMA SETMANA COMPLETA 08/06/2020

Hola Gregal,


Com esteu? Segur que heu agafat moltes forces el cap de setmana per encarar l'última setmana completa de treball telemàtic.



Com cada dilluns començo felicitant-vos, totes les feines que m'envieu estan molt bé, us felicito per l'esforç que esteu fent cada setmana.



Durant aquest període de treball a distància heu crescut i us heu fet més responsables, heu hagut de treballar i fer les feines des de casa. Alguns de manera molt autònoma i d'altres heu tingut la sort de poder comptar amb l'ajuda dels vostres pares. 



Tots heu après d'una manera molt diferent de la que estem acostumats. Però tots heu avançat i us heu esforçat. Així que ara que s'acosta el final és hora de felicitar-vos a tots vosaltres i als vostres pares que us han estat fent de mestres aquestes setmanes. Ho heu fet molt bé i no era gens fàcil! 



 I pel que fa a les comunicacions, aquesta setmana us esperen moltes sorpreses. Només us puc avançar que tindrem us convidats molt especials.



Així doncs anem per feina.

CATALÀ

Aquesta setmana us proposo unes activitats de tancament més lúdiques.  Algunes són uns jocs personalitzats amb "coses" i noms de la nostra classe.

Un parell de sopes de lletres amb els noms de tots els nens de la classe.


Un Passaparaula amb mots d'aquest curs.



També dos documents amb algunes activitats curtes del Cavall fort de la classe. Ja sabeu que són les revistes que tenim a la biblioteca de l'aula i que tant us agrada llegir. 


I per acabar una comprensió lectora molt divertida. 



Espero que us agradin les activitats i així acabem el català d'una manera més divertida. És un premi perquè heu sigut molt treballadors. 

CASTELLÀ

Hola Gregal.
Me han gustado mucho los títulos de vuestros cuentos.
Esta semana es la última para enviarme vuestro cuento bien escrito y revisado.

Os recuerdo mi correo.

r.guibernau@escolatabor.cat

Muchas gracias por vuestra colaboración.

Hasta pronto.

Charo


ANGLÈS

It’s time to think about the holidays, isn’t it? So… what about two activities to learn new vocabulary related to summertime? Wheter if you like going to the beach or you prefer to go hiking and camping in the mountains, these activities will let you know a few new words. I think you’re going to like them!

Btw, these will be your last English exercises of this school year… So, again, I’d like to THANK YOU for all the things we’ve shared together and for your commitment and dedication, specially during the last 3 months.



Take care!!

George.


PROJECTE

Divendres va ser el dia mundial del medi ambient. I volia aprofitar per compartir-vos un projecte relacionat amb aquest dia. La Jordina durant aquestes darreres setmanes us ha proposat formar part d'una campanya: "Encara hi som a temps", alguns de vosaltres heu participat des de l'àrea de música, des de Ponent fins a Llevant. A continuació us deixo els vídeos perquè us veieu i pugueu veure la resta de companys de l'escola que han participat.

Són genials i ho heu fet molt bé. Gràcies Jordina i a tots els participants.

MATEMÀTIQUES 

Hola nens i nenes de Gregal!

Aquesta setmana, per acabar aquest curs tan especial, veurem la relació de la multiplicació i la divisió. També uns triangles aritmètics molt simpàtics!

En el retorn de les activiats de la setmana passada, que us enviré, hi trobareu un missatge, llegiu-lo i guardeu-lo. El compartirem a l’espai de comunicació del divendres.




Una abraçada i petons.

Montserrat



EDUCACIÓ FÍSICA 

Hola Gregal! M'agrada molt veure com aneu fent les activitats que us proposem. Aquesta setmana us porto un altre joc de taula per jugar en família. Només necessiteu un dau, una fitxa per cada jugador i ganes de passar-ho bé. Qui serà el primer que aconseguirà la copa?


Una forta abraçada,
Marta


ALTRES 

M'agradaria demanar-vos l'últim favor del curs per muntar una sorpresa per l'última entrada d'aquest any.

Voldria que m'enviéssiu una fotografia vostra (sols, o amb la vostra família) amb un cartell que posés: Adéu, fins aviat, bon estiu, ... ( el que més us agradi) i que estigui decorat.

Teniu de termini fins divendres 12 perquè jo pugui tenir temps a fer el muntatge.

Com sempre i per avançat MOLTES GRÀCIES.



CONNEXIONS D'AQUESTA SETMANA 

- DILLUNS 8 
Acabarem de llegir les descripcions dels companys i jugarem a Gartic. Us deixo l'enllaç a continuació perquè ja el tingueu obert a l'ordinador i poder anar més de pressa. 





- DIMECRES 10 
Tindrem un convidat a la nostra connexió que ens proposarà una activitat. 

-DIVENDRES 12 
També tindrem una convidada a la nostra connexió que ens proposarà una activitat molt divertida. Durant la setmana rebreu un correu amb un missatge que haureu de guardar per la connexió. 

I també haureu de tenir a mà el document que adjuntem a continuació per l'activitat que farem. 




Aquesta avaluació tan única ens ha fet treballar de manera molt diferent de la que estem acostumats però estic 100% segura que tots heu avançat i après moltes coses. Algunes coses a través de les feines del blog i les comunicacions però sense dubte les més importants les heu après a casa amb els pares i la família. Heu madurat, heu fet coses noves, heu crescut emocionalment i heu gaudit d'altres situacions a les habituals.

Espero de tot cor que això us hagi servit per ser millors persones i que tragueu bons aprenentatges de tot el viscut, que tot serveixi per millorar el món. El futur de tots està a les vostres mans i això és fantàstic perquè vosaltres sou genials!

Molts petons i ens retrobem al blog el pròxim divendres.

Mireia