BON ESTIU, GREGAL! 15/06/2020


Hola Gregal,

La darrera entrada del blog per aquest curs. Que estrany sona després de comunicar-nos tantes setmanes seguides per aquí. Però tot el que comença acaba i aquest curs tan diferent també arriba al seu final.

Sempre recordarem aquest curs per la Covid-19, el que ens va fer separar i haver de treballar a distància. Però també com una oportunitat per gaudir de la família i veure les coses positives que ens envolten, a més ens ha servit a tots per fer-nos uns experts en les tecnologies.

Quan arriba el final de curs em poso sentimental i m'envaeix la pena. Durant el curs hem passat molts moments junts, quasi més hores a l'escola plegats que amb les nostres famílies, i això crea vincles forts.

Vosaltres us feu grans i passeu de curs, tindreu altres mestres genials que us faran créixer com a persones, però espero que tots tingueu un bon record de l'any que hem passat plegats a tercer.

Per mi sou un grup genial, sempre us ho he dit, treballadors, molt participatius i sempre feliços. Acollidors i cada cop més educats i empàtics.

Espero de tot cor que continueu sent sempre així, que aporteu només coses bones a la gent que us envolta com heu fet amb mi. Sou genials! Em fa molta pena acomiadar-me de vosaltres, vull que sapigueu que podeu comptar amb mi sempre.

Tots els alumnes us guanyeu un trosset del cor de cada mestre. Vosaltres no podeu ser menys, cadascun de vosaltres ja esteu al meu cor per sempre, us estimo. Sou molt, molt especials tots plegats, espero que aquest any junts es quedi també per sempre en un raconet del vostre cor.

 Aprofito per acomiadar-me també dels vostres pares que han sigut peça clau per el vostre aprenentatge aquests darrrers mesos.

Pares, aquesta situació ens ha donat l'oportunitat d'estar en contacte mestre i família d'una manera més propera. A mi això m'ha encantat, rebre els vostres correus, saber de les vostres famílies i vosaltres de la meva. Moltes gràcies a tots per la proximitat i empatia que heu mostrat amb mi, us ho agraeixo de tot cor. 
Com us podreu imaginar aquesta setmana no hi ha feina per fer de deures. Però sí que tinc coses per compartir amb vosaltres, primer de tot els vostres mestres us han escrit unes línies per acomiadar-se de vosaltres, mireu que us diuen.

MONTSERRAT


Estimats nens i nenes de Gregal!!!



M’emporto molts bons records del curs que he compartit amb vosaltres, de com fèiem grups per resoldre problemes, de com us agradava participar en tot el que us proposava i de com us agradaven els Matijocs!



Ara que s’acaba aquest curs, tan diferent als altres, estic molt contenta d’haver participat en l’escola a distància, i veure com treballàveu. Segur que heu après molt de l’escola i de casa amb els pares i els germans, però de forma diferent i això us ha fet créixer. Seguiu sent bons companys, que això us farà estar bé i aprendreu millor. M’ha fet molta il·lusió trobar-nos a l’espai de comunicació. Us deixo el poema que vam llegir entre tots de record.

Desitjo de tot cor que amb les vostres famílies passeu un molt bon estiu!!!



Petons i una abraçada gran.
Montserrat

ROSA MARIA


Hola Gregal.
Os mando mi último mensaje como Charo.
¡OS AGRADEZCO MUCHÍSIMO TODA VUESTRA COLABORACIÓN! Habéis participado con entusiasmo y dedicación.
Y a parte de aprender hemos compartido poesía, cuentos y mucho cariño del que se queda en un rincón del corazón para siempre.
Yo os aplaudo y os doy las gracias porque habéis vivido esta experiencia de la mejor manera posible y habéis aprendido lo que realmente es importante.
¡Os quiero y echo mucho de menos!
Deseo que paséis un verano lleno de nuevas y buenas vivencias.

¡Felices vacaciones y HASTA SIEMPRE!

Charo

JORDINA
Gregal,
Tot i el distanciament d’aquests mesos he pensat molt en vosaltres, quin curs tan diferent! Ara us desitjo que descanseu i gaudiu de l’estiu, que escolteu, canteu i balleu molta música. I el curs vinent ens retrobem amb més energia que mai i amb nous reptes musicals per davant...






Una forta abraçada!

Jordina


JORDI

All things come to an end, and this is no exception. I just want you to know that this school year with you, despite this unfortunate and weird situation, has been amazing. I’ve enjoyed our classes and I’ve learnt a lot with you. You made me feel very comfortable since day one and there’s a certain vibe going on in this class that makes teaching a lot easier. I don’t know why, but day after day as soon as I’ve entered your classroom I instantly felt happy and energetic, no matter what.

I have got very good memories working with you and believe me when I tell you that I cannot recall a bad day. I hope you’ve learnt with me during this school year and I wish that all your work prepares you for your next English course. 

I’ve told you this before, but I just want this to go on record: you’ve worked very hard during the last three months and I know that because you’ve been sending me all your English activities weekly. So, a big THANK YOU for such commitment.

Finally, I cannot finish this writing without wishing you a great summer holiday. No matter where you go or what you do: enjoy it!

Until next time,

George.


MARTA


Hola Gregal, després de molts mesos sense veure'ns i sense poder estar al pati, ha arribat un atípic final de curs, amb un esmorzar conjunt però sense balls. Durant aquests mesos us he trobat molt a faltar i desitjo que al setembre puguem gaudir de jocs i esports al pati de l'escola. Espero que tingueu un molt bon estiu, i no ús oblideu de fer activitat física.



Una abraçada molt gran per tots i totes.
Marta

IMMA

Hola estimats nens i nenes de Gregal,

He estat molt pendents de vosaltres a través de la vostra tutora Mireia, jo no m’he pogut connectar al Jitsi perquè tenia classes amb els grans de Primària però he seguit de molt a prop en el blog tot el que heu fet. US FELICITO de debò per com heu portat aquests dies tan llargs de confinament, sou uns herois i unes heroïnes!!!! Sou un grup molt i molt engrescador, responsable i amb un afany de descobrir i aprendre increïble, això us fa molt especials, desitjo que no canvieu mai!!! Tinc moltíssimes ganes de veure-us i de poder-vos abraçar, espero que al setembre tot sigui diferent perquè us he trobat molt a faltar! Us desitjo un molt bon estiu...US ESTIMO MOOOOLT!!!

Imma

RECORDEU que el dia 19 ens retrobem a l'espai de comunicació a les 10:30 h per esmorzar plegats podeu convidar a pares o germans si voleu.



M'agradaria que tots portéssiu pensat un petit comiat per compartir amb els companys i entre tots farem d'aquesta connexió un moment per recordar.

Us demano que estigueu tranquils i que penseu que és molt difícil fer una connexió amb tanta gent, serà molt important que respecteu el torn de paraula, que apagueu el micròfon si no us toca parlar i que si no us funciona la connexió, pengeu i torneu a connectar, perquè serà molt difícil esperar i atendre a tots amb tanta gent connectada.

Espero que la idea us agradi tant com a mi.

I abans d'acabar aquesta darrera entrada us he preparat un petit vídeo amb fotografies d'aquest any, espero que us agradi.



I totes les vostres fotos acomiadant-vos dels companys.




Tinc el cor una mica dividit, per una part s'acaba d'alguna manera aquesta situació tan estranya que hem viscut i per altra banda tinc molta pena per deixar el contacte amb vosaltres. 

Sense cap dubte tots recordarem aquest curs com el més especial que ens ha tocat viure.

Gaudiu molt de les vacances d'estiu, aprofiteu per llegir i estar a l'aire lliure, digueu moltes vegades t'estimo, sigueu afectuosos amb els que us envolten.

Sigueu obedients i treballeu una mica a l'estiu, però només una miqueta (ara que ningú ens escolta), i sobretot, sigueu molt feliços. Jo us espero al setembre a l'escola i desitjo poder fer-vos l'abraçada que fa tants dies que espero.

Fins llavors petons i abraçades a distància i els meus millors desitjos per vosaltres i les vostres famílies. 

US ESTIMO MOOOOLT!!!

BON ESTIU

Mireia