SEMPRE ENDAVANT 25/05/2020

Hola Gregal,

Una setmana més i una setmana menys, depèn de com es miri. De moment seguim treballant a distància i de la mateixa manera que hem fet fins ara però sempre amb el desig de tornar a la normalitat i poder-nos retrobar en algun moment.

Espero que hàgeu gaudit del bon temps del cap de setmana i que hàgeu aprofitat per descansar o fer les coses que més us agraden. Amb el Sol i el bon temps tot es veu diferent.

Abans de posar-nos a treballar volia parlar-vos sobre el llibre de la vida. El termini d'entrega va caure just enmig d'aquest confinament que ens està tocant viure. Sabem que hi ha diferents situacions respecte a aquesta feina: hi ha famílies que ja el tenien acabat, altres ho heu acabat durant aquest període de confinament, i altres no el teniu fet o està a mitges. Així que després de parlar-ho amb la resta de mestres hem decidit fer-vos la següent proposta: Quan puguem retrobar-nos a l'escola els nens que el tingueu acabat el podreu portar per compartir i explicar als companys. La resta es valorarà per part del mestre del curs següent si cal o no fer aquesta feina el pròxim any.

Ara com cada dilluns ens toca posar-nos a fer feina plegats i com cada setmana us fem la proposta de feines per poder seguir avançant plegats. Ànims Gregal! Esteu demostrant ser molt responsables i molt treballadors. Estic encantada amb tots vosaltres.

CATALÀ

Com que ja sou uns experts en pronoms i en noms aquesta setmana us proposo treballar els adjectius. Us faig arribar dos documents amb activitats diverses.

(Recordeu descarregar el document abans de començar a treballar)


(Recordeu descarregar el document abans de començar a treballar)



CASTELLANO


Hola Gregal.


Esta semana os animo a que hagáis el esquema del cuento. Recordad las partes del cuento. Tendremos dos semanas más para escribirlo.

Cuando tengáis pensado el título del cuento, me enviáis una foto horizontal de vosotros con el título bien decorado. Es importante que se os vea a vosotros y que se pueda leer bien el título. Así podremos hacer un recopilatorio de todos los cuentos.

Os recuerdo mi correo.
r.guibernau@escolatabor.cat

Muchas gracias por vuestra colaboración.
Un abrazo muy grande.

Charo


MATEMÀTIQUES

Hola a tots,
Aquesta setmana us proposem treballar amb uns gràfics, a partir dels resultats de les preguntes que us va fer la Mireia. També hi ha unes piràmides de nombres, que completareu fàcilment.

(Recordeu descarregar el document abans de començar a treballar)


Llegiu atentament la informació i el que us demanen. 

I recordeu que esperem els vostres dibuixos d’animals!
Una abraçada.
Montserrat 

ENGLISH

Hello Gregal!!

For this week you have 2 exercises that will help you improve your grammar, your vocabulary and your reading. In the first exercise, you’ll have to read and complete a text by choosing between different options. In the exercise 2, you’ll have to read another text and answer a few questions about the story. If you don’t understand a word or a sentence, you can use an English dictionary (or visit https://dictionary.cambridge.org/es/ ), to solve your vocabulary issues.
I hope you enjoy the activities!



Stay healthy and take care!



George. 



PROJECTE



Com que de Català hem posat una mica més de feina aquesta setmana de projecte només us proposo que mireu un capítol del QUÈ QUI COM (un programa didàctic i de ciències de TV3) que parla de curiositats de les plantes.



No cal que us capfiqueu amb algunes paraules tècniques que surten. La majoria de coses que expliquen les sabeu i la resta són coses interessants que crec que us agradaran.

Podeu fer un text curtet explicant què és el que més us ha agradat.








EDUCACIÓ FÍSICA

Hola Gregal! Aquesta setmana us proposo un joc per a treballar la coordinació a través dels salts.

Heu de fer 6 quadrats a terra, els podeu fer amb cartó, esparadrap, paper... Un cop teniu els quadrats, heu de crear una seqüència de salts que una persona de la vostra família ha d'imitar. A mesura que va avançant el joc podeu fer seqüències més llargues i incorporar diferents tipologies de salts.

Us deixo un vídeo de demostració.




També us faig arribar un vídeo amb els companys que es van animar a fer algunes activitats que us vaig proposar setmanes anteriors. 





Una abraçada 



Marta


Abans d'acomiadar-me m'agradaria donar-vos a tots les gràcies perquè la setmana passada vaig rebre moltes fotografies pel blog del divendres, animeu-vos aquesta setmana també a compartir les vostres imatges.

I com sempre enviar-vos els meus millors desitjos de salut i felicitat per vosaltres i els vostres. Petons gegants i abraçades d'aquelles que fan mal. Ens retrobem aquí el proper divendres divendres.

Molts petons


Mireia