BONES VACANCES 3/04/2020


Bon dia Gregal,



Darrera entrada abans de vacances. Unes vacances diferents de les que esperàvem però que hem d'encarar amb positivisme i creativitat.


Avui us deixo l'últim vídeo del canal abans d'aquest petit descans, no us el perdeu perquè la Montserrat i jo tenim una sorpresa preparada. Que us semblaria fer un concurs de fotografia geomètrica? Doncs orelles d'elefant i ulls de mussol preparats que aquí està tota la informació.









Que us ha semblat?, esperem que us animeu i participeu. Ja sabeu com que teniu temps penseu fotografies originals que el guanyador tindrà premi.



Com que estarem uns quants dies sense estar en contacte aquí us deixem alguns arxius per descarregar i fer feina aquests dies. Recordeu que és tot voluntari i que cada família ha de triar les tasques que millor li vagin tenint en compte la seva situació.


RECORDEU DESCARREGAR ELS DOCUMENTS ABANS DE COMENÇAR A TREBALLAR 

ANGLÈS
Good morning Gregal!

Us adjunto una llista d’apps per seguir practicant i jugant amb l’anglès.
Trobareu que les aplicacions us ofereixen diferents tipus d’activitats i diferents graus de dificultat; trieu allò que us agradi i us convingui més.
A la llista hi ha aplicacions completament gratuïtes i d’altres que són versions limitades (que sempre es poden ampliar).
Existeixen més aplicacions per aprendre anglès (les que us proposo no són les úniques), així que si en trobeu d’altres, també les podeu utilitzar i, si us agraden molt, ens les podeu recomanar, també.

APPS D’ANGLÈS (disponibles a la Play Store)

  1. Duolingo
  2. Lingokids
  3. Easy peasy
  4. Fun English

 UNA ACTIVITAT PER DESCARREGAR


Aprofito el correu per desitjar-vos una bona Setmana Santa a tots!

CATALÀ

COMPRENSIONS LECTORES 

ACTIVITATS DIVERSES 

MATEMÀTIQUES 

Hola nenes i nens de Gregal, fa molts dies que no ens veiem a classe, però gràcies al blog us veig  i em fa il·lusió.  He vist els vostres dibuixos, les activitats que feu i envieu, també els pastissos que fan molt goig i m’encantaria tastar !!!
Seguiu sent tan creatius com fins ara, i tot anirà bé. Que tingueu uns bons dies i ens tornem a veure aviat. 
Una abraçada molt gran.

GEOMETRIA 1

GEOMETRIA 2

CÀLCUL

PROBLEMES

PROJECTE PLANTES 

EXPLICACIONS 

ACTIVITATS 

vídeos explicatius fotosíntesi i pol·linització 





EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA 

Com que són dies de pasqua podeu aprofitar que esteu a casa per fer alguna manualitat amb ous. A internet hi ha molts tutorials per veure com buidar-los o sinó es poden bullir. Us dono algunes idees per decorar-los.

PROPOSTA 1 : ous forrats amb papers i purpurina.


Huevo de pascua con brillo de papel de seda para niños  #decoraciones #divertidos #huevos #ideas #manualidades #pascua #unicos


PROPOSTA 2: Ous de pasqua pintats amb pintaungles.

Huevos de Pascua decorados con pinta uñas marmoleado Decorar huevos de Pascua es todo un clásico de las fiestas de Pascua y este año hemos querido traerte un tutorial diferente para decorarlos con la técnica del pinta uñas marmoleado que te va a encantar.Los huevos quedan chulísimos y todo el proceso es súper divertido. ¡Mira el paso a paso!

PROPOSTA 3: Pintar ous amb temperes. 

Cómo preparar los huevos de Pascua para decorarlos


Durant el dia d'ahir vaig tenir alguna incidència amb el correu i no vaig rebre cap email. Si alguna família em va enviar alguna feina i no vaig contestar res, si us plau torneu a enviar perquè no ho vaig rebre. Gràcies.

Fins a la tornada. Molts petons a tots i totes. 
MUAAAAAAACK 

Mireia