SEGUIM ACTIUS 8/05/20

Hola Gregal,

Una setmana més ens retrobem per acomiadar junts la setmana i compartir plegats totes les vostres imatges.

Aquesta setmana les comunicacions han donat per molt, hem fet jocs de llegua i endevinalles, hem parlat d'art amb l'ajuda del Jonay i la Irene, que van triar els dos un quadre de Salvador Dalí i gràcies a això hem conegut el surrealisme. Ens hem quedat tots molt al·lucinats amb el seu quadre, la seva vida i ell. I avui encara ens toca fer matemàtiques.

Com ja us vam avançar a les connexions, la multiplicació estan a punt de complicar-se una mica més. Fins ara només hem multiplicat una xifra per una xifra i a partir d'ara volem pujar un esglaó més.

Recordeu que per saber fer aquest pas tothom ha de saber-se molt bé les taules. A partir d'ara començarem a multiplicar dues xifres per una. (per exemple 13x5). A continuació us posem un vídeo molt curtet com a exemple. I a la classe d'avui ho tornarem a explicar.



Una setmana més tinc algunes imatges per compartir amb tots. M'encanta que m'envieu les vostres fotografies per compartir-les amb els vostres companys. És una manera d'estar més a prop els uns dels altres. Us animo a tots a seguir-ho fent. 























Una abraçada, nois ens retrobem dilluns que ve aquí mateix. Un petó molt fort per vosaltres i les vostres famílies.

Mireia