ACABEM UNA SETMANA MÉS 30/04/2020


Bon dia Gregal,

Una setmana més us vull felicitar per la vostra feina als espais de comunicació, sembleu nens grans i responsables, felicitats!

Aquesta nova dinàmica que vam començar després de les vacances la valorem de manera molt positiva. El fet de poder-nos veure tres cops per setmana i compartir aquestes estones és molt important per nosaltres, esperem que per vosaltres també. Algunes famílies ens heu fet arribar els vostres comentaris sobre aquesta nova metodologia. Gràcies sempre per la vostra implicació amb l'escola. Com vam explicar a la reunió de principi de curs, la unió de família i escola és un èxit assegurat pels nostres infants, que al final són l'únic important.

Però després d'unes quantes setmanes rebent les vostres feines i d'haver-les revisat, us podem dir que tots els mestres estem molt contents de tot el que esteu treballant des de casa. Esteu demostrant molt esforç i dedicació, tant vosaltres com els vostres pares. Rebre els vostres correus amb la feina ens fa estar orgullosos de la vostra implicació. Moltes felicitats Gregal!

Pel que fa a les correccions que us fem arribar penseu que sempre són en positiu i intentant ajudar-vos a millorar. I si en algun moment creiem que hi ha la necessitat de mencionar-vos alguna correcció concreta cal que sapigueu que us ho farem saber.

La veritat que tots teniu molta sort de tenir uns pares que us puguin ajudar tant. A ells també els hi hem de donar les gràcies, vosaltres i jo. I recordeu que us intenten ajudar, així que feu cas i porteu-vos molt bé.

La situació que ens està tocant viure és tan excepcional com tot el que ens envolta aquests dies per això us volem recordar que les tasques que proposem al blog intenten arribar a les 25 necessitats diferents que es donen dins de la nostra classe. Cadascú de vosaltres té unes necessitats i circumstàncies úniques.

Les propostes setmanals que us adjuntem aquí són activitats pensades tenint en compte els continguts importants del curs. Però sobretot estan pensades per tota mena de ritmes de treball i aprenentatge. Hi ha nens que necessiten més feines escrites, altres més de raonament i càlcul, d'altres feines de repàs o d'ampliació i d'altres fins i tot menys o més feines. Esperem que entengueu la dificultat d'arribar a tots.

Si algú té alguna dificultat o problema particular, com ja sabeu ho podem parlar per correu.

Pel que fa a les entrades de divendres són voluntàries i diverses per poder complementar l'oferta més acadèmica amb alguna proposta més lúdica o manual aprofitant els caps de setmana i el temps en família.

La proposta d'aquesta setmana és jugar amb les ombres. Us deixo algunes idees que he trobat a Pinterest, però podeu deixar volar la vostra imaginació utilitzant fruita, trofeus, escultures, joguines, flors, el que us sembli més divertit o el que tingueu per casa.












Una setmana més tinc moltes imatges dels protagonistes d'aquest blog. M'encanta que m'envieu les vostres fotografies per compartir-les amb els vostres companys. És una manera d'estar més a prop els uns dels altres. 








































I un parell de vídeos que la Ivet i l'Aitana volen compartir amb vosaltres. 




M'acomiado fins dilluns felicitant al Martí i la Noa que dimarts va ser el seu aniversari, un petó molt fort dels vostres mestres i companys. 
Com sempre us desitjo molta salut i molts ànims. Records a totes les vostres famílies i una abraçada d'aquelles ben fortes per cadascun de vosaltres. Molts petons.

Mireia