SEGUIM ENDAVANT 24/03/2020

Hola nenes i nens de Gregal,
Espero que tots estigueu molt bé en aquesta situació tan especial que ens està tocant viure. Ja ser que aquests dies són estranys i difícils però no deixarem d'intentar seguir aprenent, compartint i sobretot creixent personalment. De tot el que ens passi a la vida hem de treure quelcom positiu. Potser el temps ens ajuda a veure-ho  tot més clar.

Tinc moltes ganes de veure-us a tots i de tornar a estar a classe amb vosaltres.

De moment us seguiré proposant activitats per tal que no deixeu de treballar a casa.

RECORDATORI
- Podeu seguir remenant al Pinterest i a les propostes anteriors.

- Seguiu treballant amb l'aplicació Smartick que puc veure les vostres pràctiques diàries. Recordar-vos que després de fer els exercicis que us proposa l'aplicació podeu dirigir-vos a la icona del gimnàs o al joystick i allà trobareu altres reptes i propostes per seguir treballant les matemàtiques.




NOVES PROPOSTES

MATEMÀTIQUES 


  • Us enllaço un word amb un parell de  problemes matemàtics per resoldre. Podeu contestar el mateix document i reenviar-lo al meu correu, o podeu imprimir-lo i fer-lo tranquil·lament en un full i portar-lo a l'escola per fer-ne la correcció quan tornem.




S'HA DE DESCARREGAR PER PODER TREBALLAR-HI 


  • MATIJOCSQuasi bé tots vosaltres a l’hora dels Matijocs heu fet activitats amb el geoplà, aquí teniu el link on en trobareu un amb gomes de colors i a on podreu fer les formes que més us agradin. I també un de trangram.



Recordar-vos també que alguns dels jocs que fem servir per als Matijocs els teniu a casa i podeu jugar en família. 

CASTELLANO

Para seguir trabajando desde casa os dejo algunos enlaces para practicar.


PROJECTE

Us proposo buscar alguna imatge d'una escultura o edifici emblemàtic de Santa Perpètua. dibuixeu-lo i pinteu-lo amb la tècnica que preferiu i em podeu enviar una fotografia al meu correu perquè el vegi. Els que no pugueu ja els penjarem a la classe quan tornem.

 ALTRES 

  • Practicar el teatre.
  • Aprendre les cançons del teatre.
  • Qui tingui material fer-se la corona del personatge, qui no pugui ja ho farà quan torni la normalitat.
  • Acabar el llibre de la vida. Però si algú necessita imprimir fotografies o comprar material ampliarem el termini d'entrega 15 dies més un cop tornem a classe. Així que calma. 
Fins aquí les noves propostes de feina per part nostre. Recordeu mantenir el cap entretingut, llegir molt, divertir-vos, gaudir de la família i seguir aprenent. 

Com ja sabeu podeu posar-vos en contacte amb mi per qualevol dubte o comentari.

m.espinet@escolatabor.cat

Estigueu ben atents demà al blog que tindreu una sorpresa de part meva. Molts petons i abraçades.

Mireia