SEGUIM CONECTATS 18/03/2020


Avui us proposem una feina diferent. A part de continuar amb les tasques que us vam recomanar a l'entrada anterior us volem fer una suggerència diferent.

Aquesta situació tan diferent està donant peu a noves propostes i creiem que hi ha algunes que no es poden deixar passar.

L'aplicació SMARTICK deixa l'opció de registrar-se sense cap pagament durant aquests dies de confinament. Està considerada una de les millors aplicacions de matemàtiques.

Hem creat un grup classe amb noms d'usuaris i contrasenyes per a tots els alumnes de Gregal. La consigna seria que tothom que vulgui es descarregui l'aplicació i entri com alumne.

Els noms d'usuari són PER TOTS. El seu nom i primer cognom tot seguit només posant la primera lletra en majúscula. I la contrasenya és gregal i el seu número de llista. (en el cas dels deu primers només un dígit).

Per exemple:

Mireiaespinet

gregal26

ATENCIÓ!! Alguns alumnes hauran de posar els dos cognoms perquè ja existia un usuari amb nom i cognom igual, així que la Martina, el Víctor, l'Aitana, Jan i David. Haureu de posar els dos cognoms.

Qualsevol problema o aclariment podeu fer-me arribar un email a m.espinet@escolatabor.cat i intentarem posar-hi solució.

La primera vegada que entrin els nens els farà una prova de nivell, que ningú s'espanti, hi ha l'opció (no ho sé) i a partir d'aquella prova els anirà suggerint activitats adaptades als seus coneixements.

Us animen a entrar-hi, segur que us agradarà.
Moltes gràcies per l'ajuda i la feina d'aquests dies!!

MOLTS PETONS I ABRAÇADES PELS NENS DE GREGAL DES DE LA DISTÀNCIA.

Mireia